Opfriscursus BROEM (2018)

Automobilisten kunnen bij Veilig Verkeer Nederland terecht voor het bijspijkeren van de kennis over verkeersregels en om de rijstijl onder de loep te nemen. De VVN Opfriscursus bestaat uit drie onderdelen: 

Doe de online verkeerstest

Met de online verkeerstest van Veilig Verkeer Nederland ontdekt u in 2 minuten of uw kennis van de verkeersregels nog up to date is. Doe de online verkeerstest op vvn.nl/opfriscursus.

Bezoek de Opfriscursus bij u in de buurt

Daarnaast geeft Veilig Verkeer Nederland in het hele land opfriscursussen over de verkeersregels. De opfriscursus duurt ongeveer 3 à 4 uur. Een WRM gecertificeerde docent geeft uitleg over de verkeerstheorie. U kunt bij hem terecht met uw vragen over het verkeer en de verkeersregels. Er zal ook een theorietoest worden afdgenomen. Na de bijeenkomst ontvangt u een theorieboek, zodat u later altijd een naslagwerkt heeft om iets terug te zien.

Maak een praktijkrit in uw eigen auto

U kunt zich daarnaast opgeven voor een praktijkrit. Met een gecertificeerde docent maakt u, in uw eigen auto, een rit. Na afloop krijgt u een persoonlijk en deskundig advies over uw rijstijl. 

Opticiën

Tijdens de opfriscursus is er ook een opticiën aanwezig die een controle en meting van uw ogen zal uitvoeren.

Juiste datum in 2018 is nog niet bekend, maar wij willen het onderwerp vast onder uw aandacht brengen. Kontaktpersoon en coördinator is Wim Verbeek

U kunt zich vast opgeven via info@vvnbest.nl, onder vermelding van naam, telefoonnummer en  emailadres. Er zal dan tzt. kontakt met u worden opgenomen.